Λόγω βλάβης εγκατέλειψαν 60 κιλά χασίς

Κόρινθος: Λόγω βλάβης εγκατέλειψαν 60 κιλά χασίς

Η αξιοποίηση των στοιχείων που βρέθηκαν στο εγκαταλελειμμένο όχημα οδήγησε στην αποκάλυψη ότι την μεταφορά έκαναν δύο Αλβανοί ηλικίας 26 και 28 χρόνων, οι οποίοι αναζητούνται

Μια απρόβλεπτη μηχανική βλάβη στο αυτοκίνητο με το οποίο μετέφεραν μεγάλη ποσότητα χασίς, χάλασε τα σχέδια μιας σπείρας Αλβανών που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το όχημα και το φορτίο του στο νέα εθνική οδό Αθηνών- Πατρών.

Εκεί το βρήκαν ακινητοποιημένο στο 72,6ο χιλιόμετρο οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και, μόλις διαπίστωσαν τι βρισκόταν μέσα, ενημέρωσαν την Ασφάλεια Κορίνθου που ανέλαβε τις έρευνες. Η αξιοποίηση των στοιχείων που βρέθηκαν στο εγκαταλελειμμένο όχημα οδήγησε στην αποκάλυψη ότι την μεταφορά έκαναν δύο Αλβανοί ηλικίας 26 και 28 χρόνων, οι οποίοι αναζητούνται.

Εντοπίστηκε, όμως, ένας 32χρονος ομοεθνής τους που τους παρέλαβε από το σημείο της βλάβης και τους φυγάδευσε. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα ίχνη του στους Αγίους Θεοδώρους, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος άσκησε στον ίδιο και τους νεαρούς συνεργούς του δίωξη για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή Κορίνθου. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις