Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

To YouTube υποστηρίζει πλέον HDR video

Το YouTube ενεργοποίησε την υποστήριξη HDR (high dynamic range) video στην πλατφόρμα του.
Η νέα λειτουργία του Youtube απαιτεί φυσικά από τον χρήστη να διαθέτει την κατάλληλη τηλεόραση ή οθόνη που υποστηρίζει τη λειτουργία HDR η οποία στην ουσία προβάλει μεγαλύτερο φάσμα χρωμάτων αλλά και πιο ρεαλιστικό λευκό και μαύρο.
Φυσικά ακόμα και ο χρήστης να έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό για να δει HDR video μέσα από το Youtube θα πρέπει να ξέρει ότι για την ώρα πολύ λίγα βίντεο είναι HDR-compatible και γι’ αυτό το λόγο το YouTube ενημερώνει τους χρήστες να ανεβάσουν περιεχόμενο σε HDR.
Με τον τρόπο αυτό το YouTube θέλει ενσωματώνει στην πλατφόρμα ακόμα μία τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί στο μέλλον όπως έκανε με τα 360 video αλλά και τα 4K βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!