Σφαίρες κακοποιού δέχτηκαν αστυνομικοί στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Σφαίρες κακοποιού δέχτηκαν αστυνομικοί στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Σφαίρες από Αλβανό κακοποιό, δέχτηκαν το μεσημέρι αστυνομικοί από την Ηγουμενίτσα σε δάσος των ελληνοαλβανικών συνόρων στο Αναβρυτό Θεσπρωτίας, κατά τη διάρκεια επιχείρησης μετά τον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι άνδρες του συνοριακού τμήματος Φιλιατών, εντόπισαν 5 σάκους γεμάτους με χασίς, κρυμμένους μέσα στο δάσος και άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό των διακινητών.
Μέσα από το δάσος, κάποιος άγνωστος, πιθανόν Αλβανός, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, πυροβόλησε εναντίον τους και χάθηκε μέσα στην πυκνή βλάστηση. Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Αυτή την ώρα γίνεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του κακοποιού, καθώς και τυχόν συνεργών του.
Να σημειωθεί ότι, το επεισόδιο στην ελληνοαλβανική μεθόριο, συνέβη μία ημέρα μετά την κοινή διμερή σύσκεψη υψηλόβαθμων αξιωματικών της Ηπείρου και του αλβανικού νότου που πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα με θέμα την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών και την καλύτερη φύλαξη των συνόρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις