Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Το νέο ηλεκτρικό ZOE με αυτονομία 400km!

Το νέο ηλεκτρικό ZOE με αυτονομία 400km!

Oι Γάλλοι παρουσιάζουν στο Παρίσι την ανανεωμένη έκδοση του ΖΟΕ, με σημαντικότερη αλλαγή τις μεγαλύτερες μπαταρίες

Από τη στιγμή που η Opel λανσάρει το Ampera-e με δυνατότητα κίνησης επί 500 km με μία φόρτιση, δεν θα μπορούσε η Renault να μείνει άπραγη. Έτσι οι Γάλλοι παρουσιάζουν στο Παρίσι την ανανεωμένη έκδοση του ΖΟΕ, με σημαντικότερη αλλαγή τις μεγαλύτερες μπαταρίες. Με χωρητικότητα 41 kWh (έναντι 22 kWh του σημερινού μοντέλου) χαρίζουν θεωρητική αυτονομία 400 km και υπό ρεαλιστικές συνθήκες 300 km, με μία φόρτιση. 

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου προέρχονται από την LG και δεν χρειάζονται έξτρα χρόνο για τη φόρτισή τους, συγκριτικά με τις μικρότερες. Π.χ., με φόρτιση επί μισή ώρα εξασφαλίζεται αυτονομία 80 km. Αναβάθμιση έχει δεχτεί και το ηλεκτρικό μοτέρ, ισχύος 90 ίππων. 




Προκειμένου να καταστήσει πιο προσιτή την απόκτηση και χρήση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, η Renault λανσάρει το πρόγραμμα «Flex ZE 40» με δυνατότητα ενοικίασης του πακέτου μπαταριών αυξημένης χωρητικότητας. 

Παράλληλα το ΖΟΕ ανανεώνεται οπτικά με νέες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, μαύρες επενδύσεις στα καθίσματα, μπλε λεπτομέρειες στο ταμπλό, την κεντρική κονσόλα και το εσωτερικό των θυρών. Στη Γαλλία θα κυκλοφορήσει και η premium έκδοση Edition One. 




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!