Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Βελτιωμένες αναζητήσεις στο Google Search για φορητές συσκευές

Βελτιωμένες αναζητήσεις στο Google Search για φορητές συσκευές

Θέλοντας να βελτιώσει τις υπηρεσίες της για τους χρήστες φορητών συσκευών, η Google πρόκειται να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό ευρετήριο αναζητήσεων, που θα εστιάζει σε mobile εκδόσεις των διάφορων ιστοσελίδων.

Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα Search Index Land, το νέο ευρετήριο αναζητήσεων θα γίνει τελικά το κύριο της εταιρείας, ενώ η έκδοση για desktop, παρότι θα παραμείνει σε λειτουργία, δεν θα ανανεώνεται το ίδιο συχνά.

Η αλλαγή αυτή, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός λίγων μηνών, θα επιταχύνει τις διαδικτυακές αναζητήσεις που πραγματοποιούνται από φορητές συσκευές στο Google Search, ενώ θα βελτιώσει και τα αποτελέσματα που αυτές παράγουν.

Δεν είναι πάντως ακόμα ξεκάθαρο το πώς ακριβώς θα διαφέρει το νέο mobile ευρετήριο από την εκδοχή για desktop, όμως πιθανότατα θα αξιοποιεί διαφορετικούς αλγόριθμους, προσαρμοσμένους στις δυνατότητες των φορητών συσκευών, αλλά και τον τύπο και την ποσότητα περιεχομένου που αυτές είναι ικανές να προβάλλουν.



Πηγή: pcmag.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!