Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Νέα τροπή στην τραγωδία της Αίγινας - Δεν βρέθηκε DNA του 77χρονου στο πηδάλιο



Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση τραγωδίας στην Αίγινα, που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, καθώς δεν βρέθηκε DNA του κατηγορουμένου Θρασύβουλου Λυκουρέζου στο χώρο του ταχύπλοου.

Το δημοσίευμα της ''Real'' αναφέρει πως, σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας, τα ευρήματα βιολογικού υλικού από τα χειριστήρια δείχνουν πως ο 77χρονος δεν βρισκόταν στο τιμόνι την ώρα της μοιραίας σύγκρουσης. Στο πηδάλιο, στις μανέτες, στο κάθισμα του κυβερνήτη, αλλά και στα κουμπιά στον πίνακα οργάνων βρέθηκε DNA αλλά δεν ταυτίζεται με το δείγμα του κατηγορουμένου. Τα νέα στοιχεία ανατρέπουν την υπόθεση και γεννούν νέα ερωτήματα και για τους χειρισμούς από το λιμενικό.

Ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας είχε δηλώσει πως η κόρη και ο γαμπρός του Λυκουρέζου προσκόμισαν εισιτήρια, που βεβαίωναν πως ταξίδεψαν από Κρήτη για Αθήνα το απόγευμα του δυστυχήματος, όταν και πληροφορήθηκαν το γεγονός. Παράλληλα, ο εγγονός του 77χρονου δεν μπορούσε να οδηγήσει, διότι είναι πολύ μικρός.

Οι τρεις ακόμη επιβαίνοντες του σκάφους υποστηρίζουν στις καταθέσεις του πως ο 77χρονος ήταν ο κυβερνήτης.

Τα νέα δεδομένα σχολίασε ο συνήγορος των οικογενειών των θυμάτων Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δήλωσε: «Με τη βοήθεια της τακτικής ανακρίτριας Πειραιώς κ. Ακτύπη και της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών κ. Νικολάου προσπαθήσαμε αμέσως μετά την προσωρινή κράτηση του Θρασύβουλου Λυκουρέζου να βοηθήσουμε τη Δικαιοσύνη, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το τι ακριβώς συνέβη σε αυτό το τρομερό έγκλημα της Αίγινας».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!