Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Κάρτα σίτισης – επιδότηση ενοικίου: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές



Το υπουργείο Εργασίας ετοιμάζεται αυτές τις μέρες να καταβάλλει την επόμενη επιδότηση σίτισης, μέσω της Κάρτας Αλληλεγγύης. Πιθανή ημερομηνία είναι η 24η Οκτωβρίου. Πρόκειται για τη μηνιαία οικονομική ενίσχυση που χορηγείται μέσω της συγκεκριμένης κάρτας και λαμβάνουν περίπου 120.000 δικαιούχοι οι οποίοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα για την Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης.

Το ποσό της επιδότησης σίτισης ανέρχεται από 70 – 220 ευρώ το μήνα ανάλογα με το εισόδημα που έχουν δηλώσει οι δικαιούχοι. Η συνολική μηνιαία δαπάνη που καταβάλλει το υπουργείο Εργασίας κυμαίνεται στα επίπεδα των 13,5 εκατ. ευρώ. Αυτές μέρες γίνεται έλεγχος ενστάσεων ενώ έχουν καταβληθεί όλα τα αναδρομικά. Θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες (μέχρι τέλος του μήνα) και η καταβολή και της επιδότησης ενοικίου. Η ημερομηνία δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί καθώς γίνεται προσπάθεια η συγκεκριμένη καταβολή να ενσωματωθεί στο ΚΕΑ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!