Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Έβρος: Συνεχίζονται οι συλλήψεις διακινητών και ο εντοπισμός παράτυπων μεταναστών

Έβρος: Συνεχίζονται οι συλλήψεις διακινητών και ο εντοπισμός παράτυπων μεταναστών

Η μία ομάδα των 10 Σύριων και 3 Ιρανών υπηκόων, η οποία εισήλθε παράνομα στη χώρα από την Τουρκία, εντοπίστηκε σε δύο Ιδιωτικής Χρήσης Επιβατικά Αυτοκίνητα

Συνολικά 26 άτομα, παράτυπους μετανάστες και πρόσφυγες, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνέλαβαν το τελευταίο διήμερο αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης.

Ειδικότερα, η μία ομάδα των 10 Σύριων και 3 Ιρανών υπηκόων, η οποία εισήλθε παράνομα στη χώρα από την Τουρκία, εντοπίστηκε σε δύο Ιδιωτικής Χρήσης Επιβατικά Αυτοκίνητα, που οδηγούσαν ένας 45χρονος και ένας 26χρονος υπήκοοι Ρουμανίας, στην επαρχιακή οδό Μεταξάδων-Μικρού Δερείου.

Στη δεύτερη περίπτωση, ο 52χρονος διακινητής, υπήκοος Βουλγαρίας, μετέφερε τους εννέα Αφγανούς, δύο Ιρακινούς, έναν Σύριο και έναν Ιρανό, στοιβαγμένους σε δύο ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στην καρότσα Ιδιωτικής Χρήσης Φορτηγού αυτοκινήτου, το οποίο ήταν φορτωμένο με ξυλεία. Ο έλεγχος του οχήματος και ο εντοπισμός των διακινούμενων σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό, μεταξύ Κήπων και Αλεξανδρούπολης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!