Φωτογραφία: Παπάς εισβάλλει στο γήπεδο με... άλογο και τα... ψέλνει στον προπονητή

Φωτογραφία: Παπάς εισβάλλει στο γήπεδο με... άλογο και τα... ψέλνει στον προπονητή

Μπήκε, έδωσε... οδηγίες και επέστρεψε στην εξέδρα με τους υπόλοιπους

Στα ελληνικά γήπεδα έχουν συμβεί τα... πάντα. Τα πάντα; Όχι τα πάντα, καθώς, όπως αποδεικνύεται, η ελληνική φύση διαθέτει πολύ μεγάλη φαντασία. Σε αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος στη Λάρισα, ένας παπάς εισέβαλε στο γήπεδο με το... άλογό του και τα... έψαλε στον προπονητή, προφανώς γιατί δεν συμφωνούσε με τις οδηγίες του!

Την ώρα που εξελισσόταν ο αγώνας τοπικού ποδοσφαίρου της Γ' ΕΠΣΛ στο Κουλούρι Λάρισας ανάμεσα στους Καλαρρύτες και στη Λάρισα ’88, ένας εκπρόσωπος του θεού εισέβαλε μέσα στον αγωνιστικό χώρο καβάλα σε άλογο και κάλπασε προς τον προπονητή των Καλαρρυτών, για να …του πει κάτι στο αυτί.

Στη συνέχεια αποχώρησε και παρακολούθησε τον υπόλοιπο αγώνα μαζί με τους φιλάθλους. Φυσικά το συμβάν προκάλεσε πολύ γέλιο και πολλά σχόλια, ενώ ο κόουτς δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου. Ποιος ξέρει; Ίσως οι οδηγίες να προέρχονταν από... ψηλά.



Πηγή: www.postlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις