Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Απειλούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με αυτά τα σημειώματα - "Εσείς θα πεθάνετε πρώτοι"



Υβριστικά και απειλητικά σημειώματα εναντίον δύο βουλευτών Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκαν προχθές το μεσημέρι πεταμένα έξω από τα γραφεία της εφημερίδας Ταχυδρόμος του Βόλου.

Ο άγνωστος δράστης καταφέρεται εναντίον των δύο εκ των τριών Βουλευτών Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλλή και Αλ. Μεϊκόπουλου. Το διπλό απειλητικό σημείωμα ήταν γραμμένο σε υπολογιστή και τυπωμένο σε χαρτί Α4.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας "Ταχυδρόμος του Βόλου", ήταν τυλιγμένα σε μικρούς κυλίνδρους και πιασμένα με λάστιχο, ενώ βρέθηκαν πεταμένα μπροστά από την κεντρική πόρτα των γραφείων της εφημερίδας απέναντι από το ασανσέρ.

Ξετυλίγοντας το χαρτί, διάβαζε κανείς το μήνυμα: «Ανέντιμοι, υποκριτές, ψεύτες και απατεώνες εσείς υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ είστε ό,τι χειρότερο αντάμωσε ο ελληνικός λαός, στη δίνη ανά τους αιώνες. Η Ελλάδα δεν είναι Βενεζουέλα. Μπαλή και Μεϊκόπουλε προδότες των προγόνων σας εσείς θα πεθάνετε πρώτοι απ’ αυτή την ταραχή».

Οι υπεύθυνοι της εφημερίδας ενημέρωσαν για το συμβάν την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου. Αστυνομικός της υπηρεσίας έσπευσε άμεσα στα γραφεία και παρέλαβε τα δύο σημειώματα, με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη...



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!