Θαλαμηγός με πάνω από 100 μετανάστες εντοπίστηκε στη Μήλο

Θαλαμηγός με πάνω από 100 μετανάστες εντοπίστηκε στη Μήλο

Τους μετανάστες περισυνέλεξε το φορτηγό πλοίο «ΕΛΕΝΗ Κ ΙΙ»

Στο λιμάνι του Αδάμαντα στη Μήλο, μεταφέρονται με φορτηγό πλοίο, συνοδεία σκάφους του λιμενικού σώματος, οι περίπου 114 παράτυποι μετανάστες, που εντοπίστηκαν στη διάρκεια της νύχτας σε θαλαμηγό, 3,5 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Αντιμήλου. Τους μετανάστες περισυνέλεξε το φορτηγό πλοίο «ΕΛΕΝΗ Κ ΙΙ». 

Στο μεταξύ, στις εγκαταστάσεις του γηπέδου ποδοσφαίρου της Μεθώνης, φιλοξενούνται προσωρινά οι 131 παράτυποι μετανάστες που εντοπίστηκαν σε θαλαμηγό, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΛΑΜΠΕΣ» στην Πύλο.

Πρόκειται για 83 άντρες, 23 γυναίκες και 25 παιδιά, οι οποίοι εξετάστηκαν από κλιμάκιο ιατρών και νοσηλευτών με μέριμνα του Κέντρου Υγείας Πύλου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις