Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Θα ανακοινώσει η Google νέο λειτουργικό στις 4 Οκτώβρη;



Είναι πολύ πιθανό, στο επερχόμενο event που έχει προγραμματίσει για τις 4 Οκτώβρη, η Google να ανακοινώσει ένα νέο λειτουργικό σύστημα, το οποίο θα συνδυάζει στοιχεία των Android και Chrome OS.

Η συγκεκριμένη υλοποίηση, που είναι προς το παρόν γνωστή με το κωδικό όνομα "Andromeda", εκτιμάται ότι προορίζεται για tablets και υβριδικά laptops, καθώς και ότι θα παρέχει μια ενιαία εμπειρία χρήσης μεταξύ των διάφορων συσκευών του χρήστη.

Δεν αποκλείεται επίσης, η εταιρεία να παρουσιάσει και ένα νεότερο Pixel tablet, που θα βασίζεται στο βελτιωμένο αυτό λειτουργικό σύστημα και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οθόνη αφής, αλλά επίσης να λειτουργήσει με πληκτρολόγιο και trackpad, όπως ένα Chromebook.




Πάντως, μόνο τυχαίο δεν είναι, το ότι πρόσφατα κυκλοφόρησαν και διάφορες άλλες φήμες, σχετικά με την ανανέωση του GUI στην έκδοση 7.1 του Android, η οποία μάλλον θα λανσαριστεί με τα νέα smartphones της Google, τα Pixel και Pixel XL.

Σε κάθε περίπτωση, είναι πλέον σαφές ότι η Google επιθυμεί να "καθαρίσει" το οικοσύστημά της, βελτιώνοντας τις επιδόσεις και την εμπειρία χρήσης του Android, αλλά και αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα του fragmentation, που τα τελευταία χρόνια έχει γιγαντωθεί.

Πηγή: e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!