Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Ένα παπούτσι με τεχνογνωσία BMW!

Ένα παπούτσι με τεχνογνωσία… BMW!

Οι συνεργασίες μεταξύ του κόσμου του αυτοκινήτου και της μόδας δεν είναι κάτι ασυνήθιστο ή καινούριο. Έτσι, η Puma και η BMW, δημιούργησαν μαζί αθλητικά παπούτσια, τα Puma BMW X-Cat Disc sneaker.


ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Βέβαια, οι δύο γερμανικές μάρκες εκτός από το να δημιουργήσουν αυτά τα νέα πάνινα παπούτσια, είχαν συνεργαστεί και παλαιότερα, συγκεκριμένα το 2008, όταν η BMW παρουσίασε ένα concept car με όνομα GINA Light Visionary, στο σχεδιασμό του οποίου είχε εμπλακεί και η Puma.

 

Το παπούτσι αυτό είναι μοναδικό λόγω του συστήματος Disc Puma που έχει, το οποίο αντικαθιστά τα παραδοσιακά κορδόνια με ένα δίσκο στη γλώσσα του παπουτσιού που μπορεί να το σφίξει και να το χαλαρώσει. Επίσης, αμφιλεγόμενη είναι η χρήση του κομματιού χωρίς ραφή του μεταλλικού υφάσματος ως εξωτερικό κέλυφος. Μοιάζει με ό, τι είχαν κάνει οι δύο εταιρείες στο GINA Light Visionary Model πριν από οκτώ χρόνια.


Το παπούτσι Puma BMW X-Cat Disc είναι ήδη διαθέσιμο στην αγορά ως ένα παπούτσι για οδήγηση που βοηθά τους οδηγούς να κινούν τα πόδια τους από πεντάλ σε πεντάλ πιο αποτελεσματικά. Στο site της Puma, η τιμή τους είναι γύρω στα 120€.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!