Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ. - Φόβοι για επιθέσεις στη ΔΕΘ

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη ενόψει της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου.
Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. θα βρεθούν πιθανοί στόχοι εκκλησιαστικού ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων που θα γίνουν το Σάββατο στο περιθώριο των εγκαινίων της ΔΕΘ, καθώς υπάρχουν φόβοι για νέες επιθέσεις αντιεξουσιαστών σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εκκένωση κτιρίων που τελούσαν υπό κατάληψη στην πόλη.
Ως συνέχεια των επιθέσεων αυτών θεωρείται η αναγραφή συνθημάτων «αγώνας» και «ταξικός πόλεμος» έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών χθες τα ξημερώματα.
Σημειώνεται ότι στα μέτρα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη θα πάρουν μέρος περί τους 3.000-4.000 αστυνομικούς. Ήδη, από χθες τέθηκαν σε επιφυλακή 2.000 αστυνομικοί. Στην πόλη θα «μετακομίσουν» σταδιακά 20 διμοιρίες των ΜΑΤ και 80 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.
Επίσης, η Θεσσαλονίκη θα ενισχυθεί με ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. και δύο οχήματα εκτόξευσης νερού, ενώ εκεί θα μεταφερθεί και ο μεταλλικός φραγμός, που τοποθετούνταν σε διαδηλώσεις στην πλατεία Συντάγματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!