Ποια Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων κλείνουν και ποια αναβαθμίζονται σε Θεσσαλονίκη και Κεντρική Μακεδονία

Τα Κέντρα Φιλοξενίας προσφύγων τα οποία θα κλείσουν άμεσα, αλλά και αυτά που θα αναβαθμιστούν αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, ο εκπρόσωπος του Αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα. Ιωσήφ Αλεξανδρίδης.
Όπως τόνισε, ανάλογα με την πορεία των εργασιών στα Κέντρα Φιλοξενίας που βρίσκονται σε εξέλιξη στην υπόλοιπη Ελλάδα, θα κλείσουν άμεσα το Κέντρο Φιλοξενίας Καραμανλή, το Κέντρο Φιλοξενίας ''Ηλιάδη'' στο Καλοχώρι, το Κέντρο Φιλοξενίας της ''Frakapor'', το Κέντρο Φιλοξενίας ''ΦΕΣΣΑ'', το Κέντρο Φιλοξενίας ''Sinatex'', το Κέντρο Φιλοξενίας στο Βαγιοχώρι και τέλος τα Κέντρα Φιλοξενίας στη Νέα Καβάλα και στο Χέρσο - τα οποία θα γίνουν ένα.
Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Αλεξανδρίδη, θα αναβαθμιστούν τα Κέντρα Φιλοξενίας: Στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά, το Κέντρο Φιλοξενίας ''Softex'', το Κέντρο Φιλοξενίας στο Δίον, το Κέντρο Φιλοξενίας στα Βασιλικά, τα Κέντρα Φιλοξενίας στην Αλεξάνδρεια και στη Βέροια, καθώς και αυτά στα Γιαννιτσά και στην Κατερίνη.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Γιάννη Μουζάλα, ο αριθμός των προσφύγων στην Κεντρική Μακεδονία έχει μειωθεί αισθητά, καθώς από 23.000 αυτή την ώρα διαμένουν περίπου 16.000 πρόσφυγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις