Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Θεωρίες συνομωσίας στη Ρωσία: «Στόχος ήταν ο Πούτιν και όχι ο οδηγός του»

Θεωρίες συνομωσίας στη Ρωσία: «Στόχος ήταν ο Πούτιν και όχι ο οδηγός του»

Για «σχέδιο εκτελεσμένο από ξένους πράκτορες», ή «μήνυμα» προς τον Ρώσο πρόεδρο κάνουν λόγο τα ρωσικά ΜΜΕ

Από την πρώτη στιγμή του φοβερού δυστυχήματος, κατά το οποίο έχασε επί τόπου τη ζωή του ο επικεφαλής οδηγός του Βλάντιμιρ Πούτιν, η αστυνομία και οι ειδικές μονάδες των ρωσικών αρχών, έκαναν λόγο για «περίεργη σύμπτωση».

Ένα 24ωρο μετά, οι ιστορίες συνομωσίας άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, καθώς η ανάλυση από το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, είναι ικανή να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι η μαύρη Μερσεντές είχε στοχοποιήσει τη θωρακισμένη BMW του Ρώσου προέδρου, ο οποίος, ωστόσο, δεν επέβαινε στο όχημα την ώρα της σφοδρής σύγκρουσης.

Τα ρωσικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι δεν αποκλείεται να ήταν ένα «σχέδιο δολοφονίας του Βλαντιμίρ Πούτιν, το οποίο εκτελέστηκε από ξένους πράκτορες». Η αστυνομία διεξάγει έρευνα, αποφεύγοντας να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

Άλλα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για «μήνυμα» που ήθελαν να στείλουν στον Ρώσο πρόεδρο. Επισημαίνεται ωστόσο, ότι η έρευνα θα προχωρήσει όταν γίνει γνωστή η ταυτότητα του οδηγού που έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του Ρώσου προέδρου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!