Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Έλληνας πρώην ποδοσφαιριστής συνελήφθη για 118 κιλά χασίς!

Έλληνας πρώην ποδοσφαιριστής συνελήφθη για 118 κιλά χασίς!

Ο 50χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, μαζί με έναν 49χρονο συνεργό του, συνελήφθησαν στα διόδια της Ελευσίνας

Έλληνας βετεράνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος την δεκαετία του 1980 έπαιξε ποδόσφαιρο σε ομάδες της Α' Εθνικής -ακόμα και σε ομάδα του Βελγίου- συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, καθώς μετέφερε 118 κιλά χασίς που είχε παραλάβει από Αλβανούς σε περιοχή της Θεσπρωτίας.

Ο 50χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, μαζί με έναν 49χρονο συνεργό του, συνελήφθησαν στα διόδια της Ελευσίνας, έπειτα από καρτέρι που τους είχαν στήσει Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, μετά από πληροφορίες που είχαν για την επικείμενη μεταφορά των ναρκωτικών.

Σε έρευνα που ακολούθησε τόσο στα δύο αυτοκίνητα όσο και στα σπίτια των δύο συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Ασφάλειας, «ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 118 κιλών και 370 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 2.200 ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα».

Εις βάρος των δυο συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία, με τις κατηγορίες της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών, και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε κύρια ανάκριση για την υπόθεση.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!