Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Αποκάλυψη για το Mitsubishi XM

Αποκάλυψη για το Mitsubishi XM

Την έκθεση αυτοκινήτου στην πόλη Τάνγκερανγκ, δυτικά της Τζακάρτα, επέλεξε η ιαπωνική εταιρεία για την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου της πρωτότυπου μοντέλου.

Το όνομά του είναι XM Concept κι όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ιαπωνικής εταιρείας, είναι σκληροτράχηλο σαν SUV και πρακτικό σαν MPV. Έμφαση δόθηκε στους εσωτερικούς χώρους του πρωτότυπου αυτού οχήματος που μπορεί να μεταφέρει επτά επιβάτες. Αισθητικά, εναρμονίζεται με την σχεδιαστική γλώσσα «Dynamic Shield» που χαρακτηρίζει πλέον το πρόσθιο μέρος των Mitsubishi ε ενώ οι δυναμικές γραμμές του, χαρίζουν επιβλητική εμφάνιση και αίσθηση αυξημένου όγκου.

Αν και δεν αναφέρθηκαν λεπτομέρειες για τα μηχανικά μέρη, τα πρωτότυπα της Mitsubishi είναι είτε υβριδικά είτε 100% ηλεκτρικά. Μένει να δούμε αν αυτό θα ισχύσει για το μοντέλο παραγωγής που θα βασίζεται στο XM Concept και θα μπει στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της μάρκας στην επαρχία Μπεκάσι της Ινδονησίας, τον Οκτώβριο του 2017. Η παρουσίασή του εκτιμάται πως θα γίνει στις αρχές του νέου έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!