Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Στην Ελλάδα το καλύτερο βιβλιοπωλείο στον κόσμο

Στην Ελλάδα το καλύτερο βιβλιοπωλείο στον κόσμο

Το National Geographic δημοσίευσε τη λίστα με τα 10 καλύτερα βιβλιοπωλεία στον κόσμο. Η λίστα συμπεριλαμβάνεται στο βιβλίο που εκδίδει το δημοφιλές περιοδικό «Destinations of a Lifetime». Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ένα ελληνικό βιβλιοπωλείο, που βρίσκεται σε νησί του Αιγαίου.

Το βιβλιοπωλείο Ατλαντίς, το οποίο βρίσκεται στην Οία της Σαντορίνης, είναι το καλύτερο βιβλιοπωλείο στον κόσμο!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο βιβλιοπωλείο ξεχωρίζει σε παγκόσμια κλίμακα. Παλιότερα, η Guardian το είχε χαρακτηρίζει ως το ομορφότερο βιβλιοπωλείο στον κόσμο.

Δείτε τα 10 καλύτερα βιβλιοπωλεία στον κόσμο:

1. Ατλαντίς, Σαντορίνη


Όλα άρχισαν από μια ιδέα του Κρεγκ και του Ολιβερ, δύο Αμερικανών φοιτητών που το 2002 βρέθηκαν για διακοπές στο νησί. Η θέα στο απέραντο γαλάζιο αλλά και τα αμέτρητα βιβλία και τα φεστιβάλ που διοργανώνουν οι ιδιοκτήτες το καθιστά κορυφαίο στο είδος του.

2.Cafebrería el Péndulo, Μεξικό


3.Munro’s Books, Καναδάς


4.El Ateneo Grand Splendid, Μπουένος Άιρες Αργεντινή


5.Powell’s City of Books, Πόρτλαντ Όρεγκον


6.Prairie Lights, Άιοβα


7.Shakespeare and Company, Παρίσι


8.Gertrude & Alice, Σίδνεϊ


9.Librairie Avant-Garde, Nanjing Κίνα


10.Cook & Book, Βρυξέλλες Βέλγιο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!