Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Τα χλιδάτα «ασφαλή δωμάτια» των πλούσιων ιδιοκτητών ακινήτων που χρησιμοποιούν ως καταφύγια

Τα χλιδάτα «ασφαλή δωμάτια» των πλούσιων ιδιοκτητών ακινήτων που χρησιμοποιούν ως καταφύγια

Οι ιδιοκτήτες πλούσιων ακινήτων ξοδεύουν μια μικρή περιουσία για να προστατεύσουν τον εαυτό τους και την περιουσία τους από τις καταστροφές.

Σύμφωνα με την Town & Country, οι δισεκατομμυριούχοι έχουν «δημιουργήσει» ένα μυστικό ασφαλές μέρος, μέσα στο σπίτι τους το οποίο μπορεί να κοστίσει μέχρι και περίπου 385.000 λίρες.

Τα εξειδικευμένα αυτά καταλύματα έχουν σχεδιαστεί για την προστασία από φυσικές καταστροφές, από κλέφτες και ακόμα και από επιθέσεις του ISIS.


Για επιπλέον ασφάλεια, τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με υπέρυθρες κάμερες, με λογισμικό αναγνώρισης προσώπου στην είσοδο και βαλλιστικό fiberglass για την προστασία από εκρήξεις.

Για να αποτρέψει τους εισβολείς, τα δωμάτια αυτά έχουν ακόμη και λειτουργία καπνού, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί με το πάτημα ενός κουμπιού.


Αν και τα δωμάτια είναι υψηλής ασφάλειας και κατασκευασμένα ώστε να αντέχουν την καταστροφή, οι πλούσιοι επιμένουν ότι είναι επίσης και αρκετά χλιδάτα για να έχουν μια άνετη και πολυτελή διαβίωση.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!