Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Καναντέρ 'έξυσε' ανθρώπους (φωτό)

Καναντέρ 'έξυσε' ανθρώπους (φωτό)
Τις ηρωικές ενέργειες των χειριστών ενός πυροσβεστικού αεροσκάφους τύπου Καναντέρ κατάγραψε ο φωτογραφικός φακός στη
Μασσαλία της Γαλλίας.

Οι χειριστές πέταξαν το αεροπλάνο μόλις λίγα εκατοστά πάνω από το έδαφος περνώντας δίπλα από περαστικούς που είχαν μείνει έκπληκτοι.
Οι πιλότοι πέταξαν τόσο χαμηλά προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν τη σωστή κλίση και να γεμίζουν τις δεξαμενές του αεροσκάφους από τη θάλασσα και να επιχειρήσουν και πάλι γρήγορα στη φωτιά που καίει σε δάσος λίγο έξω από την πόλη, και έχει προκαλέσει τον τραυματισμό τουλάχιστον τριών ανθρώπων, ενώ έχει προκαλέσει και προβλήματα στη λειτουργία του αεροδρομίου λόγω των πυκνών καπνών.
Πηγή: Sun

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!