Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Πεθαίνει στο δρόμο και δεν τον βοηθά κανείς - Ο μόνος που σταματά του κλέβει το κινητό

Πεθαίνει στο δρόμο και δεν τον βοηθά κανείς - Ο μόνος που σταματά του κλέβει το κινητό

Εκατοντάδες άνθρωποι αγνόησαν ετοιμοθάνατο άνδρα χτυπημένο από φορτηγό και παρατημένο στην τύχη του, στην άκρη του δρόμου. Ο μόνος που σταμάτησε το έκανε για να του κλέψει το πορτοφόλι.

Πρόκειται για βίντεο από την πρωτεύουσα της Ινδίας, Νέο Δελχί, που καταγράφει αυτοκίνητα, μηχανές και πεζούς να προσπερνούν αδιάφορα τραυματισμένο άνδρα, εκτός από έναν, ο οποίος παίρνει το κινητό του θύματος, όχι για να καλέσει βοήθεια αλλά για να το κλέψει.

Το βίντεο δείχνει τον άνδρα την ώρα που τον χτυπά ένα μικρό πράσινο φορτηγό και τον πετά στην άκρη του δρόμου. Ο οδηγός φεύγει, αφήνοντας το θύμα αβοήθητο. Για τα επόμενα 30 λεπτά κανείς από όσους περνούν από τον πολύβουο δρόμο δεν σταματά να βοηθήσει.

Λίγο αργότερα, ο πρώτος που σταματά το κάνει για να κλέψει το κινητό του θύματος.

Το ασθενοφόρο έκανε 40 λεπτά για να φτάσει, με τον άτυχο άνδρα να πεθαίνει κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα το θύμα ονομάζονταν Matibool, εργάζονταν ως οδηγός ποδηλατο-ταξί ενώ το βράδυ ως φύλακας, για να στέλνει λεφτά στην οικογένειά του.

Προσοχή σκληρές εικόνες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!