Πληρώνεται χιλιάδες δολάρια για να στρίβει μαριχουάνα



Ένας 26χρονος έκανε τη διασκέδαση δουλειά, καθώς βγάζει μια περιουσία στρίβοντας τα πιο φαντασμαγορικά "τσιγάρα" μαριχουάνας (Pics + Vids)

Ο 26χρονος Tony Greenhand κατάφερε να κάνει αυτό που θα τολμούσαν να κάνουν λίγοι, δηλαδή να μετατρέψουν το παράνομο "χόμπι" του σε επάγγελμα. Στην περίπτωσή του το αγαπημένο του "χόμπι" δεν ήταν άλλο από τη μαριχουάνα και τα "τσιγαριλίκια", τα οποία βρέθηκαν να εκτιμήσουν, δεόντως, κάποιοι λάτρεις της μαριχουάνας.

AdTech Ad

 Και κάπως έτσι ο Tony άρχισε να στρίβει, κατόπιν παραγγελίας τα πιο ευφάνταστα τσιγάρα, βγάζοντας μια περιουσία, αλλά ταυτόχρονα κάνοντας και την πλάκα του.

Μιλώντας στο Vocative εξηγεί πως ξεκίνησε η όλη επιχείρηση και πως κατάφερε να γίνει ένας από τους καλύτερους στη δουλειά του, όσο παράξενο κι αν ακούγεται.



Μεταξύ των τρελών και εντυπωσιακών δημιουργιών του ήταν και το "τσιγάρο" καρπούζι, το οποίο είχε βάρος περίπου δυο κιλά και ήταν αναμμένο για περίπου τρεις ώρες.

Εξηγώντας την τρελή καθημερινότητά του λέει πως "Βασικά αυτό που κάνω είναι να σηκώνομαι από το κρεβάτι και να στρίβω τσιγάρα. Πριν πάρω τη συγκεκριμένη κατεύθυνση παρήγαγα μαριχουάνα, τώρα, όμως, είμαι πιο γνωστός για τα τσιγάρα".


Το πρώτο τσιγάρο που έστριψε ποτέ ήταν άθλιο, εκμυστηρεύεται. Γεγονός που δεν τον σταμάτησε από το να μετατρέψει το πάθος του σε επιχείρηση.

Όπως εξήγησε η μητέρα του μισεί τη δουλειά του, καθώς ήταν πρώην αστυνομικός. Ο πατέρας του, από την άλλη, δεν νοιάζεται ιδιαίτερα για το τι κάνει, αρκεί να είναι επιτυχημένος και αυτή τη στιγμή ο Tony είναι, καθώς διαθέτει μερικούς πλούσιους πελάτες που κάνουν τις παραλαβές με τα ιδιωτικά τους τζετ.

(ΠΗΓΗ: Unilad)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις