Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

855 γιατροί και νοσηλευτές σε ΚΕΕΛΠΝΟ, νοσοκομεία, ΕΚΑΒ

Περιζήτητες είναι οι ειδικότητες των Νοσηλευτών, Διαπολιτισμικών Μεσολαβητών, Διοικητικών και Στελεχών υποστήριξης και λειτουργίας δικτύου, Ακτινολόγων, Βοηθών Νοσηλευτών, Κοινωνικών Λειτουργών

Οι συμβαλλόμενοι θα απασχοληθούν στο πρόγραμμα έως και τις 30 Απριλίου 2017 με άμεση έναρξη. Αιτήσεις υποβάλλονται έως τη Δευτέρα 22 Αυγούστου

Στην κάλυψη 855 θέσεων ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού με συμβάσεις μίσθωσης έργου θα προχωρήσει το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), στο πλαίσιο της δράσης του για την παρέμβαση στην υγεία λόγω της προσφυγικής κρίσης.

Ο φορέας εξέδωσε τέσσερις προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τις οποίες κατανέμει το προσωπικό στην Κεντρική Υπηρεσία του, στις Κεντρικές Υπηρεσίες του ΕΚΕΠΥ και των Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας, σε νοσηλευτικά ιδρύματα και κέντρα υγείας, αλλά και στο ΕΚΑΒ, όπου προκηρύχθηκαν 40 θέσεις στην ειδικότητα Πληρωμάτων Ασθενοφόρων. Αναφορικά με τις ειδικότητες, περιλαμβάνεται μία ευρεία γκάμα ιατρικών ειδικεύσεων, όπως: Γενική Ιατρική, Παθολογία, Παιδιατρική, Χειρουργική, ΩΡΛ, Ορθοπεδική, Αιματολογία Γυναικολογία κ.ά.

Περιζήτητες είναι οι ειδικότητες των Νοσηλευτών, Διαπολιτισμικών Μεσολαβητών, Διοικητικών και Στελεχών υποστήριξης και λειτουργίας δικτύου, Ακτινολόγων, Βοηθών Νοσηλευτών, Κοινωνικών Λειτουργών.


Οι υποψήφιοι θα αξιολογηθούν με βάση τα τυπικά προσόντα τους, όσο και βάσει κοινωνικών κριτηρίων, όπως ο χρόνος ανεργίας και η τυχόν ιδιότητα των υποψηφίων ως πολυτέκνων, τριτέκνων ή αρχηγών μονογονεϊκής οικογένειας.

Επίσης, θα πρέπει να διαθέτουν άδεια τίτλου ειδικότητας και βεβαιώσεις μέλους των οικείων ιατρικών συλλόγων (ισχύει για τους υποψήφιους ιατρούς), άδεια άσκησης επαγγέλματος, βεβαίωση μέλους της Ενωσης Νοσηλευτών Ελλάδος (για τους νοσηλευτές ΤΕ κατηγορίας) και εγγραφή σε όποιον άλλο επαγγελματικό σύλλογο ανήκουν.

Θα πρέπει να αποδειχθούν επιπλέον οι γνώσεις Η/Υ και ξένων γλωσσών, η εθελοντική εργασία σε ιδιωτικούς φορείς και η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεών τους ή νόμιμη απαλλαγή από αυτές (ισχύει για άνδρες υποψηφίους).

Οι συμβαλλόμενοι θα απασχοληθούν στο πρόγραμμα με σύμβαση έργου έως και τις 30 Απριλίου 2017 με άμεση έναρξη.

Το μέσο μηνιαίο μισθολογικό κόστος για κάθε ενδιαφερόμενο, συμπεριλαμβανομένων όλων των προβλεπόμενων κρατήσεων και εισφορών, διαμορφώνεται σύμφωνα με τις αμοιβές των αντίστοιχων ειδικοτήτων, σύμφωνα με το Ενιαίο Μισθολόγιο.

Τα δικαιολογητικά
Αναλυτικότερα, τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι είναι τα ακόλουθα:

• Αίτηση-δήλωση σε ειδικό έντυπο, συμπληρωμένη με ακρίβεια σε όλα τα ζητούμενα πεδία.

• Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1589/1986, με την οποία θα δηλώνεται η μη καταδίκη, παραπομπή, στερητική δικαστική συμπαράσταση και άλλα νομικά κωλύματα των υποψηφίων.

• Φωτοαντίγραφο πτυχίου. Σε περίπτωση πτυχίου πανεπιστημίου κράτους-μέλους της ΕΕ απαιτείται και φωτοαντίγραφο της επίσημης μετάφρασής του. Για πτυχία χωρών εκτός της Ευρωπαϊκής Ενωσης ο υποψήφιος θα πρέπει να προσκομίσει φωτοαντίγραφο του ξενόγλωσσου πτυχίου, της επίσημης μετάφρασης και της απόφασης ισοτιμίας του ΔΟΑΤΑΠ. Ολα τα ξενόγλωσσα πτυχία και πιστοποιητικά θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν μεταφραστεί επίσημα στην ελληνική γλώσσα, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

• Αντίγραφο μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου σπουδών συναφούς αντικειμένου. Για τους τίτλους που έχουν αποκτηθεί είτε σε χώρα της ΕΕ είτε σε χώρα εκτός προβλέπονται τα ίδια δικαιολογητικά όπως και στους τίτλους σπουδών.

• Φωτοαντίγραφο απόφασης άδειας άσκησης ιατρικού επαγγέλματος (για τους υποψήφιους ιατρούς).

• Οι υποψήφιοι ιατροί θα πρέπει επίσης να προσκομίσουν φωτοαντίγραφο απόφασης χορήγησης τίτλου ειδικότητας.

• Βεβαίωση του οικείου Ιατρικού Συλλόγου στην οποία να βεβαιώνονται ο συνολικός χρόνος άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος, η ασκούμενη ειδικότητα και ο συνολικός χρόνος άσκησής της (επίσης για τους υποψήφιους ιατρούς).

• Φωτοαντίγραφο άδειας ασκήσεως επαγγέλματος (όπου απαιτείται).

• Για τους νοσηλευτές κατηγορίας ΤΕ, φωτοαντίγραφο βεβαίωσης ιδιότητας μέλους της Ενωσης Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ).

• Οπου απαιτείται: (α) εγγραφή σε Επαγγελματικό Σύλλογο, πιστοποιητικό, αντίγραφο πιστοποιητικού γνώσης ηλεκτρονικού υπολογιστή.

• Βεβαίωση εθελοντικής εργασίας από ιδιωτικούς φορείς (π.χ. πιστοποιημένες ΜΚΟ), διεθνείς οργανισμούς ή δημόσιους φορείς (π.χ. ΕΚΕΠΥ).

• Βεβαίωση προϋπηρεσίας του εργοδότη ή του αντίστοιχου ασφαλιστικού φορέα, ιδιωτικού ή δημοσίου τομέα, σε συναφές αντικείμενο.

• Πιστοποιητικό γέννησης ή φωτοαντίγραφο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή φωτοαντίγραφο διαβατηρίου, όταν πρόκειται για πολίτη κράτους-μέλους της ΕΕ ή φωτοαντίγραφο του δικαιώματος άδειας εργασίας στην Ελλάδα.

• Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του οικείου δήμου ή βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης που χορηγείται από τα ΚΕΠ για όσους έχουν: α) την πολυτεκνική ιδιότητα (από 3 τέκνα και πάνω) ή είναι τέκνα πολυτέκνων, β) ανήλικα τέκνα (γίνεται δεκτό έγγραφο όχι παλαιότερο των τριών μηνών από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων), γ) την ιδιότητα του αρχηγού ή μέλους μονογονεϊκής οικογένειας (αποδεικνύεται είτε με πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή με δικαστική απόφαση).

• Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, όχι παλαιότερης των δύο μηνών από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής, από τον οικείο δήμο για το κριτήριο της εντοπιότητας (ισχύει για τους μόνιμους κατοίκους των Νομών Εβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας, Δράμας, Πέλλας, Πιερίας, Καστοριάς, Ημαθίας, Λέσβου, Χίου, Σάμου, Λήμνου, Δωδεκανήσων και Ιονίων Νήσων).

• Βεβαίωση ΟΑΕΔ για την πιστοποίηση του χρόνου ανεργίας, εφόσον ο υποψήφιος είναι άνεργος κατά την υποβολή της αίτησης.

Προθεσμία
Αιτήσεις υποβάλλονται έως τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου, σε κλειστό φάκελο, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, με την προϋπόθεση η εξουσιοδότηση να φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή.

Επίσης, αποστέλλονται και ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στη Γραμματεία του ΚΕΕΛΠΝΟ στη διεύθυνση: Αγράφων 3-5, Τ.Κ 15123, Μαρούσι. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 5212890.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ

Η κατανομή των θέσεων
ΕΚΕΠΥ
Κεντρική Υπηρεσία
4
ΚΕΕΛΠΝΟ
Κεντρική Υπηρεσία
24
1η ΥΠΕ Αττικής
Κεντρική Υπηρεσία
43
ΓΝΠΑ «Αγλαΐα Κυριακού»
5
ΓΝΠΑ Αγία Σοφία
6
ΓΝΑ Αλεξάνδρα
8
ΓΝΑ Ευαγγελισμός
2
ΓΝΜΑ Ελενα Βενιζέλου
6
ΚΥ Λαυρίου
5
ΚΥ Νέας Μάκρης
2
ΚΥ Καπανδριτίου
7
2η ΥΠΕ Πειραιώς Αιγαίου
Κεντρική Υπηρεσία
34
ΠΓΝ Αττικό
15
ΓΝ Ασκληπιείο
17
ΓΝΠ Τζάνειο
10
ΓΝ Νίκαιας Αγ. Παντελεήμονας
16
ΓΝ Μεταξά
6
3η ΥΠΕ Μακεδονίας
Κεντρική Υπηρεσία
87
ΜΥ Γιαννιτσών
1
ΚΥ Αλεξάνδρειας
3
ΜΥ Βέροιας
1
ΜΥ Κατερίνης
2
ΚΥ Λιτοχώρου
1
ΚΥ Διαβατών
6
ΚΥ Χαλάστρας
2
ΜΥ Πύλης Αξιού
2
ΚΥ Λαγκαδά
2
ΓΝ Κοζάνης Μαμάτσειο
1
ΓΝ Γιαννιτσών
11
ΓΝ Βέροιας
10
ΓΝ Κατερίνης
7
ΓΝ Γ. Παπανικολάου
33
ΓΝΘ Γ. Γεννηματάς
16
ΓΝ Αγ. Δημήτριος
5
ΓΝΘ Παπαγεωργίου
27
4η ΥΠΕ Μακεδονίας-Θράκης
Κεντρική Υπηρεσία
47
ΓΝΘ Ιπποκράτειο
21
ΓΝ Κιλκίς
25
ΓΝ Δράμας
9
ΓΝ Καβάλας
8
ΚΥ Θέρμης
3
ΚΥ Ζαγκλιβερίου
6
ΚΥ Σοχού
5
ΚΥ Πολυκάστρου
6
ΚΥ Δροσάτου
6
ΚΥ Παρανεστίου
5
5η ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας
Κεντρική Υπηρεσία
40
ΠΓΝ Λάρισας
10
ΓΝ Λάρισας
14
ΚΥ Αγιάς
6
ΓΝ Λαμίας
14
ΓΝ Χαλκίδας
16
6η ΥΠΕ Πελοποννήσου, Ιονίων Νησιών,Ηπείρου & Δυτ. Ελλάδας
Κεντρική Υπηρεσία
41
ΠΑΓΝ Ιωαννίνων
19
ΓΝ Ιωαννίνων Χατζηκώνστα
17
ΓΝ Πρέβεζας
5
ΓΝ Ηλείας
7
ΚΥ Δελβινακίου
5
ΚΥ Κόνιτσας
3
ΚΥ Φιλιππιάδας
2
ΚΥ Βάρδας
1
ΜΥ Ιωαννίνων
3
7η ΥΠΕ Κρήτης
Κεντρική Υπηρεσία
6
ΕΚΑΒ
Αττική
12
Θεσσαλονίκη
9
Ιωάννινα
5
Λάρισα
3
Καβάλα
3
Δράμα
1
Πέλλα
2
Ημαθία
2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!