Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Οι ελιές έκρυβαν 27.500 πλαστά κέρματα των 2 ευρώ!

Οι ελιές έκρυβαν 27.500 πλαστά κέρματα των 2 ευρώ!

Διαπιστώθηκε ότι τα νομίσματα ήταν κίβδηλα και ο Τούρκος οδηγός συνελήφθη

«Φρένο» σε μια τεράστια υπόθεση παραχάραξης που θα πλημμύριζε την δυτική Ευρώπη με κάλπικα κέρματα των 2 ευρώ, έβαλαν οι υπάλληλοι του Τελωνείου στους Κήπους του Έβρου όταν εντόπισαν το πρωτοφανές φορτίο σε ένα Ι.Χ με γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας!

Το ύποπτο αυτοκίνητο που είχε οδηγό έναν Τούρκο ο οποίος κατοικεί μόνιμα στη Γερμανία, πέρασε τα σύνορα από την Τουρκία αργά το βράδυ της Τρίτης έχοντας στο εσωτερικό του δοχεία με ελαιόλαδο, πάνω από τα οποία υπήρχαν συσκευασίες με ελιές. Όμως, οι τελωνειακοί υποψιάστηκαν ότι κάτι κρυβόταν κάτω από αυτά και σήκωσαν όλες τις συσκευασίες.

Έκπληκτοι, αντίκρισαν στο κάτω μέρος των δοχείων συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 27.577 κέρματα των 2 ευρώ! Αμέσως διαπιστώθηκε ότι τα νομίσματα ήταν κίβδηλα και ο Τούρκος οδηγός συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, η οποία του άσκησε δίωξη για παραχάραξη και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και τον παρέπεμψε να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!