Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Σαν σήμερα... 11 χρόνια από την τραγωδία της «Ήλιος» στο Γραμματικό

Σαν σήμερα... 11 χρόνια από την τραγωδία της «Ήλιος» στο Γραμματικό

Περίπου 70 συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας πήγαν από την Κύπρο στο Γραμματικό Αττικής, όπου τελέστηκε μνημόσυνο των θυμάτων στο σημείο συντριβής του αεροπλάνου

Συμπληρώθηκαν σήμερα έντεκα χρόνια από την αεροπορική τραγωδία της «Ήλιος» το 2005, που οδήγησε στον θάνατο 121 άτομα, επιβάτες και πλήρωμα, που ταξίδευαν με τη μοιραία πτήση.

Περίπου 70 συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας πήγαν από την Κύπρο στο Γραμματικό Αττικής, όπου τελέστηκε μνημόσυνο των θυμάτων στο σημείο συντριβής του αεροπλάνου.

Στην Κύπρο, τελέστηκε μνημόσυνο στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι, της κοινότητας που είχε τα περισσότερα θύματα.

Επιμνημόσυνη ομιλία εκφώνησε ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου.

Το Boeing της αεροπορικής εταιρείας «Ήλιος», συνετρίβη ενώ εκτελούσε πτήση από τη Λάρνακα στην Πράγα, με ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα, λόγω ταχείας αποσυμπίεσης της καμπίνας κατά την απογείωση, που προκάλεσε τη λιποθυμία επιβατών και πληρώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!