Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Video: Τι έκαναν οι μηχανολόγοι της Nissan στον ελεύθερό τους χρόνο;

Video: Τι έκαναν οι μηχανολόγοι της Nissan στον ελεύθερό τους χρόνο;

Εν αναμονή της νέας γενιάς του ηλεκτρικού αυτοκινήτου, μία ομάδα μηχανολόγων της ιαπωνικής μάρκας δημιούργησαν ένα Leaf με μπαταρίες διπλάσιας χωρητικότητας!

Οι εργαζόμενοι στον ελεύθερό τους χρόνο συνήθως κάνουν κάποιες δραστηριότητες, όπως εκδρομές. Στο τεχνικό κέντρο όμως της Nissan στη Βαρκελώνη αποφάσισαν να αφιερώσουν αρκετές ώρες στη δημιουργία ενός πρωτότυπου Leaf, το οποίο έχει μπαταρίες με διπλάσια χωρητικότητα από αυτές του αυτοκινήτου παραγωγής.

Το Leaf είναι το πρώτο σε πωλήσεις 100% ηλεκτρικό μοντέλο παγκοσμίως και πρόσφατα η Nissan παρουσίασε την ανανεωμένη του έκδοση με μπαταρίες που του προσφέρουν αυτονομία 250 km με μία φόρτιση. Εν αναμονή της νέας γενιάς του αυτοκινήτου, μία ομάδα μηχανολόγων της ιαπωνικής εταιρείας δημιούργησαν ένα Leaf με μπαταρίες χωρητικότητας 48 kWh, το οποίο προσφέρει αυξημένη αυτονομία κατά 75%!

Ονόμασαν το πρωτότυπο «Cocoon», με έμπνευση την αμερικάνικη ταινία επιστημονικής φαντασίας του 1985. Μάλιστα το πρωτότυπο Leaf θα συμμετάσχει και στους αγώνες ECOseries επί ισπανικού εδάφους, όπου δεν επιβραβεύεται η ταχύτητα αλλά η αποδοτικότητα και η εξοικονόμηση ενέργειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!