Video: Αυτό είναι το πιο πολυτελές Fiat 500

Video: Αυτό είναι το πιο πολυτελές 500ράκι!

Έχουμε συνηθίσει να συναντάμε ξύλο και δέρμα στο εσωτερικό μεγάλων και υπερπολυτελών sedan. Η Fiat φέρνει τώρα την αίσθηση πολυτέλειας και στην μικρή κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης, λανσάροντας το 500 Riva. Η συγκεκριμένη έκδοση δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την ιταλική μάρκα κατασκευής γιοτ.

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Η Riva έγινε ευρέως γνωστή τη δεκαετία του ’60 από το ξύλινο σκάφος Aquarama και η Fiat «πατάει» σε αυτή την παράδοση για την premium έκδοση του 500. Η αποκλειστική απόχρωση «Evening Blue» προέρχεται από το σύγχρονο σκάφος της Riva, το Aquariva Super. Οι 16άρες ζάντες αλουμινίου με τις 20 ακτίνες συμπληρώνουν την εξωτερική εικόνα του αυτοκινήτου.

Κύριο χαρακτηριστικό στην καμπίνα των επιβατών είναι το ταμπλό που είναι κατασκευασμένο από μαόνι και σφένδαμο, τα ξύλα που χρησιμοποιούνται και στα γιοτ της Riva. Μαόνι έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για τον επιλογέα του κιβωτίου ταχυτήτων. Τα δερμάτινα καθίσματα σε απόχρωση ivory ολοκληρώνουν την εικόνα πολυτέλειας.

Το Fiat 500 Riva διατίθεται σε πλήρη γκάμα κινητήρων, όλοι φυσικά τεχνολογίας Euro 6. Από τον ατμοσφαιρικό 1.2 Fire με τους 69 ίππους, μέχρι το δικύλινδρο 0.9 TwinAir (με 85 ή 105 PS) και το diesel 1.3 Multijet 95 PS. Στην Ελλάδα πάντως θα διατεθεί αποκλειστικά στην hatchback έκδοση με τον κινητήρα 1.3 diesel στην τιμή των 20.980 €. Οι παραγγελίες πρόκειται να αρχίσουν την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου και τα πρώτα αυτοκίνητα θα είναι διαθέσιμα από τον Οκτώβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις