Toyota: Ετοιμη να αλλάξει όνομα στα αυτοκίνητα της λόγω ISIS

Toyota: Ετοιμη να αλλάξει όνομα στα αυτοκίνητα της λόγω ISIS

Είναι εμφανές -από τα ανατριχιαστικά video των τζιχαντιστών- πως η μάρκα αυτοκινήτου που χρησιμοποιούν κατά κόρον, είναι η Toyota και πιο συγκεκριμένα το pick up της Hilux και το μεγάλο SUV της το Land Cruiser.
Πόσο τραγικό είναι βέβαια να συνδέεται μία μεγάλη εταιρεία και οι προσπάθειες των ανθρώπων της, με μία εγκληματική-τρομοκρατική οργάνωση. Είναι δεδομένο πως οι τζιχαντιστές έχουν βρει δίοδο και προμηθεύονται, άνετα, εύκολα και μαζικά τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα. Μάλιστα οι Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν σε εξέλιξη συγκεκριμένη έρευνα, με τις υποψίες να πέφτουν προς Αυστραλία μεριά.

Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι από εκεί ξεκινούν τα αυτοκίνητα και μετακινούνται μέσα σε κοντέινερ, μέσω Τουρκίας. Παράλληλα ακούγεται πως τα αυτοκίνητα αυτά, αποσυναρμολογούνται σε μεγάλα κομμάτια και συναρμολογούνται στο τόπο παράδοσής τους.

Η Ιαπωνική εταιρεία βέβαια, δε φέρει απολύτως καμία ευθύνη για αυτό το γεγονός. Μάλιστα σε δήλωσή της τονίζει: “…η Toyota έχει αυστηρή πολιτική να μην πουλά αυτοκίνητά της σε όσους ευθύνονται οι κατηγορούνται για τρομοκρατικές ενέργειες”. Παράλληλα τονίζει πως είναι αδύνατο να γνωρίζει η εταιρεία που θα διοχετευτούν τα αυτοκίνητά της τα οποία έχουν πουληθεί σε τρίτους ή έχουν κλαπεί.

Φήμες πάντως απο Τόκιο μεριά κάνουν λόγο πως η Ιαπωνική εταιρεία είναι έτοιμη ακόμα και να αλλάξει την ονομασία των μοντέλων της, με την παρουσίαση της νέας γενιάς αυτών, προκειμένου να αποτάξει απο πάνω της το γεγονός αυτό. Αρκεί να βρεθεί απο τις αρχές ο τρόπος που οι τζιχαντιστές προμηθεύονται τα αυτοκίνητα και βέβαια να σταματήσει αυτό…

Στα συγκεκριμένα Hilux, οι τρομοκράτες κάνουν ειδικές μετατροπές και προσθέτουν στην καρότσα του βαρύ οπλισμό. Το γιατί τώρα οι τζιχαντιστές επιλέγουν αυτά τα αυτοκίνητα η απάντηση για τους γνωρίζοντες είναι εύκολη: γιατί είναι ιδιαίτερα αξιόπιστα και πολύ ανθεκτικά σε δύσκολες συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις