Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Οι τιμές για τα smart Brabus

Οι τιμές για τα smart Brabus

Τα σπορ fortwo, fortwo cabrio και forfour εφοδιάζονται με τον τρικύλινδρο turbo των 898 cc, που αποδίδει 109 ίππους και 17,3 kgm ροπής

Ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη – όπως συνηθίζει η Mercedes – λανσάρονται οι εκδόσεις Brabus των τριών μοντέλων της smart. Τα σπορ fortwo, fortwo cabrio και forfour εφοδιάζονται με τον τρικύλινδρο turbo των 898 cc, που αποδίδει 109 ίππους και 17,3 kgm ροπής. Η Mercedes-Benz Ελλάς ανακοίνωσε τις τιμές, οι οποίες αρχίζουν από τα 20.930 ευρώ.

Το fortwo και το fortwo cabrio Brabus επιταχύνουν από στάση στα 100 km/h σε 9,5 sec και αγγίζουν σε τελική ταχύτητα τα 165 km/h. Το forfour Brabus ολοκληρώνει τη διαδικασία 0-100 σε 10,5 sec και επιταχύνει έως τα 180 km/h. Πέρα από τον ισχυρότερο κινητήρα, οι επεμβάσεις συνεχίζονται στην ανάρτηση, τη ρύθμιση του ESP, την υποβοήθηση του τιμονιού αλλά και το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που έχει λειτουργία Race Start.

Αναλυτικά οι τιμές για τις εκδόσεις Brabus:
fortwo coupe Brabus 20.930 €
fortwo cabrio Brabus 25.520 €
forfour Brabus 21.780 €


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!