Εντυπωσιακό βίντεο: Παίζει φλάουτο, κάνει paddleboarding και μια φάλαινα υψώνεται μπροστά της

Εντυπωσιακό βίντεο: Παίζει φλάουτο, κάνει paddleboarding και μια φάλαινα υψώνεται μπροστά της

«Θα μπορούσε να με είχε αναποδογυρίσει αλλά ευγενικά άλλαξε πορεία και έπεσε μέσα στο νερό», είπε η Viviana Guzmán

Ένα απίστευτο βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες του Διαδικτύου. Η Viviana Guzmán την ώρα που έπαιζε φλάουτο και ταυτόχρονα έκανε paddleboarding μια τεράστια φάλαινα βρήκε από το νερό. Το περιστατικό συνέβη στο Half Moon Bay της Καλιφόρνια και είναι πραγματικά εκπληκτικό.

«Όταν άρχισα να ουρλιάζω απομακρύνθηκε από μένα. Με αιφνιδίασε και την αιφνιδίασα και εγώ», είπε η Guzmán στο ABC και συνέχισε: «Θα μπορούσε να με είχε αναποδογυρίσει αλλά ευγενικά άλλαξε πορεία και έπεσε μέσα στο νερό».

Η 52χρονη είναι επαγγελματίας φλαουτίστρια και είπε ότι πολύ συχνά συνηθίζει να φέρνει το φλάουτό της και να παίζει όσο είναι πάνω στη σανίδα γιατί η μουσική τραβάει την προσοχή των φαλαινών. «Αισθάνομαι ότι οι φάλαινες είναι περίεργες όταν ακούνε τον ήχο του φλάουτου και έρχονται κατά πάνω μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις