Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

«Γυαλιά καρφιά» έκανε το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης ομάδα των «No Border» (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

F3

Μια ομάδα του «No Border Camp», πριν από λίγο πήγε στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, πέταξε μπογιές και έγραψε συνθήματα πάνω στους τοίχους του κτιρίου. 

Λίγο μετά τις 11:00, περίπου 150 άτομα, βγήκαν από το ΑΠΘ, κατευθύνθηκαν στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης και προκάλεσαν φθορές στο κτίριο. 
Κόκκινες μπογιές, συνθήματα και χαρτιά στο δάπεδο είναι η εικόνα αυτή την στιγμή στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης μετά την επίσκεψη των «Νο Βοrder». 
Σύμφωνα με τον Μπάμπη Παπαϊωάννου που ανέβασε τις φωτογραφίες στο facebook, οι «No Border» μπήκαν στο γραφείο της Νέας Γενιάς, το Europe Direct, το γραφείο του ΙΟΜ, το γραφείο Εργασίας και σε κάποια άλλα γραφεία, αφήνοντας παντού τα σημάδια τους.














Οι φωτογραφίες είναι από το facebook του χρήστη babis papaioannou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!