Ένα χρυσό Nissan Leaf για όσους πάρουν χρυσό

Ένα χρυσό Nissan Leaf για όσους πάρουν χρυσό

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου θα πραγματοποιεί η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος. Η Nissan είναι ο επίσημος χορηγός αυτοκινήτων της διοργάνωσης, όμως παράλληλα βοηθά πολλούς αθλητές σε διάφορες χώρες να προετοιμαστούν κατάλληλα για τους αγώνες (ανάμεσά τους και η μεγάλη ελληνική ελπίδα για ένα χρυσό μετάλλιο, ο Λευτέρης Πετρούνιας).



ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Στη Μ. Βρετανία η Nissan έδωσε ένα ακόμη κίνητρο στους αθλητές που αποτελούν πρεσβευτές της. Υπόσχεται ένα «χρυσό» ηλεκτρικό Leaf σε όποιον ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, είτε στους Ολυμπιακούς είτε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες! Ακόμη και όσοι κατακτήσουν περισσότερα χρυσά μετάλλια θα παραλάβουν ένα «χρυσό» Leaf.

Την παρουσίαση του βραβείου σε… τέσσερις τροχούς έκανε ο Sir Chris Hoy, ο πιο πετυχημένος ποδηλάτης πίστας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με 6 χρυσά μετάλλια. Ο Hoy εκτός από πρεσβευτής της Nissan είναι και οδηγός της σε αγώνες αντοχής, με πιο εντυπωσιακή συμμετοχή φέτος στις 24 Ώρες του Μαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις