Jeep χωρίς κανένα άγχος!

Jeep χωρίς κανένα άγχος!

Ένας από τους παράγοντες που σίγουρα παίζουν το ρόλο τους όταν εξετάζουμε την απόκτηση ενός αυτοκινήτου, είναι η αξία μεταπώλησής του – ειδικά με τις ρευστές συνθήκες στην ελληνική αγορά.



ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Όμως η Jeep έρχεται να αφαιρέσει το οικονομικό άγχος από την απόκτηση αυτοκινήτου, χάρη στο πρόγραμμα «Jeep Value», με οποίο κάθε νέος ιδιοκτήτης μοντέλου της μάρκας, μπορεί από τώρα να γνωρίζει την αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου του καθώς η Jeep εγγυάται την επαναγορά του, σε διάστημα 5 ετών και σε προσυμφωνημένη τιμή!

Η Lancia Jeep Hellas και ο Όμιλος Συγγελίδη λοιπόν, επιβεβαιώνοντας την προστιθέμενη και διαχρονική αξία της ιστορικής αμερικανικής φίρμας, εγγυώνται τα παραπάνω για διάστημα πέντε ετών από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, σε περίπτωση που οι πελάτες θέλουν απλά να τα επιστρέψουν ή να τα ανταλλάξουν με κάποιο άλλο μοντέλο.

Το Jeep Value προσφέρεται άσχετα από τον τρόπο αγοράς του αυτοκινήτου (μετρητά ή χρηματοδότηση) και εξασφαλίζει στον κάτοχο, τιμή επαναγοράς που ξεπερνά κατά πολύ τον μέσο όρο που ισχύει σήμερα στο ελεύθερο εμπόριο. Έτσι ο κάτοχός του χαίρει της επιπρόσθετης εξασφάλισης ότι ανά πάσα στιγμή και για μία 5ετία, μπορεί να το επιστρέψει και η Jeep θα το αγοράσει στην τιμή και με τους όρους που συμφωνήθηκαν κατά την πώλησή του. Είναι δε το μόνο πρόγραμμα που επιστρέφει μετρητά στον ιδιοκτήτη.


Επιπρόσθετα με το πρόγραμμα αυτό, το Jeep Renegade που αναδείχθηκε «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016», μπορεί να αποκτηθεί, μέσω νέων χρηματοδοτικών προγραμμάτων, από 19.900€, με μόλις 177 ευρώ το μήνα. Τα νέα αυτά προγράμματα είναι ευέλικτα και προσωποποιούνται ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε αγοραστή. Το πρόγραμμα Jeep Value ισχύει για άμεσα και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις