Ποιος οδηγός της F1 έχει το καλύτερο αυτοκίνητο;

Ποιος οδηγός της F1 έχει το καλύτερο αυτοκίνητο;

Οι οδηγοί της Formula 1 είναι γνωστοί γιατί… οδηγούν γρήγορα, αλλά τι γίνεται με τα αυτοκίνητα που πραγματικά έχουν στη καθημερινότητά τους και όχι με τα ταχύτατα μονοθέσιά τους;

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Για να δούμε τι αυτοκίνητο οδηγούν μερικοί από τους ταχύτερους άνδρες στον κόσμο. Ποιος έχει την καλύτερη συλλογή;

LEWIS HAMILTON

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 εκτός από το μονοθέσιο που οδηγεί στην πίστα, στην καθημερινότητά του τον βλέπουμε να κάθεται πίσω από το τιμόνι των Mercedes-Benz SLS AMG Black Series, Eleanor Shelby GT500, Mercedes-Maybach S600, Mercedes-Benz SL 65 AMG Black Series, Pagani Zonda και McLaren MP4-12C.

SEBASTIAN VETTEL

O Γερμανός οδηγός εκτός πίστα οδηγεί: Mercedes-Benz SL65 AMG Blackseries, BMW X5 και VW T5 Transporter. Αν και πλέον, στη Ferrari δεν θα τον αφήνουν παραπονεμένο…

JENSON BUTTON

O 36χρονος Jenson στο γκαράζ του έχει μία Mercedes-Benz C63 DR520 Estate, μία McLaren MP4-12C Spyder, μία Mercedes-Benz CLK-DTM, μία Ferrari F40, μία Ferrari Enzo, ένα Nissan GTR, μία Porsche 911 GT2 και μία McLaren P1.

FELIPE MASSA

Η συλλογή του Felipe Massa περιλαμβάνει μία Ferrari LaFerrari, μία Maserati Quattroporte, μία Mercedes-Benz E63 AMG, ένα Fiat 500 Abarth, ένα Jeep Grand Cherokee SRT8 και μία Mercedes-Benz ML63 AMG.

FERNANDO ALONSO

Ο Ισπανός οδηγός της F1 εκτός πίστας τον έχουμε δει να οδηγεί: Ferrari 458, Fiat 500 Abarth, Maserati Gran Cabrio, Jeep Grand Cherokee SRT και Maserati Quattroporte.

NICO ROSBERG

O Νico Roseberg έχει οδηγήσει Mercedes-Benz SLS AMG Roadster, Mercedes-Benz 280 SL Pagode, Mercedes-Benz GLK και Brabus e-Smart.

VALTTERI BOTTAS

Ο Φιλανδός Βοttas έχει μία Mercedes-Benz C63 Coupe.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις