Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Συνελήφθη αρχηγικό μέλος του «Ρουβίκωνα» για την επίθεση στην τουρκική πρεσβεία

Συνελήφθη αρχηγικό μέλος του «Ρουβίκωνα» για την επίθεση στην τουρκική πρεσβεία

Στη σύλληψη ενός αρχηγικού μέλους της οργάνωσης «Ρουβίκωνας» για την χθεσινή επίθεση στην πρεσβεία της Τουρκίας προχώρησε σήμερα η Αστυνομία

Στη σύλληψη ενός μέλους της οργάνωσης «Ρουβίκωνας» για την χθεσινή επίθεση στην πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποίησε στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για γνωστό μέλος της οργάνωσης το οποίο και οδηγήθηκε στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με την αστυνομία ο συλληφθείς είναι αρχηγικό μέλος της οργάνωσης.

Βίντεο από την επίθεση του «Ρουβίκωνα» στην τουρκική πρεσβεία


Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι της Τρίτης, περίπου δέκα άτομα χωρίς να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους πέταξαν φέιγ βολάν στην τουρκική πρεσβεία με την υπογραφή της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας, θέλοντας να δείξουν την αλληλεγγύη τους στους αγωνιζόμενους Τούρκους.

Επίσης, οι αναρχικοί πέταξαν μαύρες και κόκκινες μπογιές στο κτίριο που βρίσκεται επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου Β', μόλις λίγα μέτρα απότο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ έσπασαν σπασμένα παράθυρα.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι τα μέλη του Ρουβίκωνα βρέθηκαν μόλις δυο βήματα από το γραφείο του πρωθυπουργού και το Προεδρικό Μέγαρο, μετά την «ακτιβιστική» τους ενέργεια, τρέχοντας, διέφυγαν ανενόχλητοι προς το Παγκράτι. Κι αυτό σε μία περιοχή που θεωρείται από τις καλύτερα φρουρούμενες στην Αθήνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!