Η στιγμή που οι αστυνομικοί σκοτώνουν τον μακελάρη της Νίκαιας

makelaris-nekros-1000

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έχει κηρυχθεί η Γαλλία μετά το μακελειό στη Νίκαια τα ξημερώματα της Παρασκευής

Ο 31χρονος Γαλλοτυνήσιος οδηγός, πριν πέσει νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών, φέρεται να φώναξε «O Αλλάχ είναι μεγάλος» (Allahu Akbar), σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Nice Matin». Τo όνομα του δράστη φέρεται να είναι Mohamed Lahouaiej Bouhlel.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, εκτός από τον οδηγό που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς αστυνομικών έχοντας σκορπίσει προηγουμένως τον θάνατο στη Νίκαια, υπάρχει και συνεργός, ο οποίος διαφεύγει τη σύλληψη, χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιωθεί οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές.

Το φως τις δημοσιότητας είδε και βίντεο ντοκουμέντο αυτήν την φορά με την στιγμή της εκτέλεσης του δράστη από τις αστυνομικές δυνάμεις


O Γαλλοτυνήσιος οδηγός-διανομέας νοίκιασε το φορτηγό την περασμένη Τετάρτη. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του αστυνομικού συνδικάτου «SGP – FO» Λικ Πουανιάρ, το όχημα αυτό δεν επελέγη τυχαία. Πρόκειται για ένα βαρύ όχημα, ένα φορτηγό το οποίο είναι πολύ δύσκολο να το σταματήσει κάποιος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 31χρονος ήταν γνωστός στις Αρχές για μικρά αδικήματα, χωρίς όμως το όνομά του να συνδέεται με δράσεις εξτρεμιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις