Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Ανατριχιαστικό βίντεο: Τους πυροβόλησαν σε 'ζωντανή' μετάδοση


Τα θύματα άκουγαν μουσική μέσα σε ένα αυτοκίνητο και έκαναν live streaming όταν δέχτηκαν τα πυρά ενός ενόπλου (vid)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο, που δείχνει τρεις άνδρες να δέχονται τα πυρά ενός ενόπλου, την ώρα που ακούν μουσική μέσα σε ένα αυτοκίνητο σε πόλη των ΗΠΑ.


Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης, στο Νόρφολκ της Βιρτζίνια. Οι τρεις άνδρες, ηλικίας μεταξύ 27 και 29 ετών, είναι μέσα σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, ακούνε μουσική και κάνουν live streaming στο facebook.

Ξαφνικά ακούγονται πυροβολισμοί, χάνεται η οπτική επαφή με τα θύματα και κάποιος ακούγεται να καλεί το ασθενοφόρο. Αμέσως μετά, η ανδρική φωνή λέει επανειλημμένως στα θύματα να μείνουν ήρεμα και να κρατήσουν τα μάτια τους ανοιχτά ενώ τους κρατάει τα χέρια, καθησυχάζοντας τα στη συνέχεια ότι ήρθε το ασθενοφόρο και ότι όλα θα πάνε καλά.




Οι τρεις άνδρες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, με τους δύο εξ αυτών να βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση ενώ το live streaming στο facebook συνεχίζεται για 70 λεπτά, μέχρι να τελειώσει η μπαταρία.

"Είμαστε ενήμεροι για το περιστατικό που μεταδόθηκε ζωντανά στο facebook. Οι αστυνομικοί ερευνούν γ' αυτό", δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, ζητώντας από τους πολίτες οποιαδήποτε πληροφορία θα βοηθούσε στη λύση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!