Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Το αιχμηρό σκίτσο του Αρκά για την επέτειο του δημοψηφίσματος

Το αιχμηρό σκίτσο του Αρκά για την επέτειο του δημοψηφίσματος

Το εν λόγω σκίτσο, συγκέντρωσε πάνω από 4,7 χιλιάδες likes και έχει μέχρι στιγμής 1250 κοινοποιήσεις

Το δικό του αιχμηρό μήνυμα για την συμπλήρωση ενός χρόνου από τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015 έστειλε σήμερα ο Αρκάς, μέσω ενός σχετικού σκίτσου που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Σε αυτό, ο δημοφιλής σκιτσογράφος επισημαίνει ότι «Μπορεί σε λίγα χρόνια να ξεχαστεί η επέτειος, όχι όμως και ο υπαίτιος».

Το εν λόγω σκίτσο, συγκέντρωσε πάνω από 4,7 χιλιάδες likes και έχει μέχρι στιγμής 1250 κοινοποιήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!