Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Ανάμεσα στα καλαμπόκια καλλιεργούσαν χασισόδεντρα

Ανάμεσα στα καλαμπόκια καλλιεργούσαν χασισόδεντρα

Η φυτεία με την καλλιέργεια καλαμποκιού στο αγρόκτημα ενός 47χρονου στα Φάρσαλα, αποτελούσε το τέλειο καμουφλάζ για μια άλλη φυτεία με 27 δενδρύλλια κάνναβης πλήρους ανάπτυξης

Η φυτεία με την καλλιέργεια καλαμποκιού στο αγρόκτημα ενός 47χρονου στα Φάρσαλα, αποτελούσε το τέλειο καμουφλάζ για μια άλλη φυτεία με 27 δενδρύλλια κάνναβης πλήρους ανάπτυξης που είχε φυτέψει σε δύο αποψιλωμένα σημεία με την βοήθεια ενός Αλβανού εργάτη του!

Όμως, οι πληροφορίες για την παράπλευρη γεωργική ενασχόλησή τους έφτασαν στα αυτιά των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας που έστησαν ενέδρα στο αγρόκτημα και είδαν τον 44χρονο αλλοδαπό να φτάνε με ένα Ι.Χ. φορτηγό του εργοδότη του για να περιποιηθεί τα ύψους 0,80 εκατοστών ως 2,3 μέτρων χασισόδεντρα.

Ο Αλβανός συνελήφθη και λίγο αργότερα εντοπίστηκε στα Φάρσαλα και ο ιδιοκτήτης της φυτείας. Σε μια αγροτική αποθήκη του και στο σπίτι του, δύο δίκαννα κυνηγετικά όπλα με 46 φυσίγγια χωρίς την σχετική άδεια, ένα περίστροφο που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ένα φυσίγγιο πολεμικού όπλου, 59,5 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, 17 μισά χάπια άγνωστου τύπου που εστάλησαν για ανάλυση και 240 ευρώ.

Ακόμη, κατασχέθηκε και το φορτηγό του 47χρονου και οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες κατά περίπτωση για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!