Τουρκικό πλήρωμα στην Αλεξανδρούπολη για να πάρει πίσω το ελικόπτερο

Τουρκικό πλήρωμα στην Αλεξανδρούπολη για να πάρει πίσω το ελικόπτερο

Με... συνοπτικές διαδικασίες παίρνουν πίσω οι Τούρκοι το ελικόπτερο τύπου Blackhawk που χρησιμοποίησαν οι οκτώ πραξικοπηματίες

Με... κινηματογραφική ταχύτητα κινήθηκαν οι διαδικασίες για την επιστροφή, στην Τουρκία, του ελικοπτέρου τύπου Blackhawk του τουρκικού στρατού, με το οποίο οκτώ πραξικοπηματίες έφτασαν από την Κωνσταντινούπολή στην Αλεξανδρούπολη.

Ένα δεύτερο τουρκικό ελικόπτερο, επίσης τύπου Blackhawk, και με δεύτερο πλήρωμα, απογειώθηκε από τη βάση της Καλλίπολης και βρίσκεται ήδη στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να παραλάβει το πρώτο ελικόπτερο, στο οποίο επέβαιναν οι πραξικοπηματίες.

Αφού γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι, το ελικόπτερο θα επιστρέψει στην Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις