Ενεργοποιείται από αύριο, για 13η φορά, η κάρτα αλληλεγγύης

Ενεργοποιείται από αύριο, για 13η φορά, η κάρτα αλληλεγγύης

Η επιδότηση σίτισης ανέρχεται από 70 έως 220 ευρώ το μήνα

Aπό αύριο Σάββατο 23 Ιουλίου 2016 θα ενεργοποιηθεί για δέκατη τρίτη φορά η κάρτα αλληλεγγύης. Οι δικαιούχοι θα μπορούν από αύριο το πρωί να κάνουν χρήση του ποσού που τους αναλογεί.

Το ποσό που θα πιστωθεί για την επιδότηση σίτισης ανέρχεται συνολικά σε 16.654.980,00 ευρώ και αφορά 148.044 δικαιούχους του Προγράμματος για την Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την οικονομική ενίσχυση που δίδεται μέσω της κάρτας και αποτελεί την επιδότηση σίτισης που λαμβάνουν οι δικαιούχοι και η οποία ανέρχεται στο ποσό των 70 – 220 ευρώ το μήνα, ανάλογα το εισόδημα που έχουν δηλώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις