Έτοιμη η Κοζάνη για τη γιορτή του βόλεϊ το World League 2016

Έτοιμη η Κοζάνη για τη γιορτή του βόλεϊ το World League 2016

Στο γήπεδο-στολίδι της Κοζάνης το τριήμερο 17-19 Ιουνίου θα διεξαχθεί το 1ο τουρνουά του 3ου γκρουπ στο οποίο συμμετέχει η Ελλάδα μαζί με τις Κινεζική Ταϊπέι, Καζακστάν, Πουέρτο Ρίκο

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του World League 2016 έχει ξεκινήσει πλέον για τα καλά και η Κοζάνη είναι έτοιμη για να φορέσει τα γιορτινά της προκειμένου να υποδεχθεί τις εθνικές ομάδες βόλεϊ της Ελλάδας, της Κινεζικής Ταϊπέι, του Καζακστάν και του Πουέρτο Ρίκο.

Το τριήμερο 17-19 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης, που αποτελεί μία ακόμη απόδειξη ελληνικής παράνοιας, θα διεξαχθούν οι αγώνες του 1ου τουρνουά του 3ου ομίλου (το 2ο τουρνουά θα διεξαχθεί το τριήμερο 24-26 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη).

Το πρώτο ανεπίσημο σερβίς της διοργάνωσης θα δοθεί αύριο το μεσημέρι (14:00) με την επίσημη συνέντευξη Τύπου των αγώνων παρουσία των προπονητών των τεσσάρων ομάδων.
Κι αν η παρουσία της ελληνικής ομάδας είναι από μόνη της ένα κίνητρο για τους κατοίκους της Κοζάνης και των κοντινών πόλεων, η αλήθεια είναι ότι αν δεν υπήρχε αυτό το τουρνουά δύσκολα θα μπορούσε να συναντήσει κανείς στη Δυτική Μακεδονία εκπροσώπους από τις τρεις άλλες χώρες.

Βέβαια από τις αρχές της εβδομάδας οπότε και η αποστολή της εθνικής μεταφέρθηκε στην Κοζάνη, ο κόσμος δείχνει την αγάπη του προς τους παίκτες σε κάθε ευκαιρία, ενώ ακόμη και σήμερα περίπου 100 άτομα (κυρίως μικρά παιδιά) βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την προπόνηση.

Οργανωτικά όλα μοιάζουν να είναι έτοιμα με το κλειστό της Λευκόβρυσης να έχει αποσπάσει θετικά σχόλια από όλες τις αποστολές, καθώς πρόκειται για ένα σύγχρονο γήπεδο, εξαιρετικά λειτουργικό και ιδανικό για αγώνες βόλεϊ (και όχι μόνο), το οποίο είχε κατασκευαστεί πριν από μια πενταετία περίπου, εγκαινιάστηκε πριν από ένα χρόνο και θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στο τουρνουά του World League (η παράνοια που αναφέραμε παραπάνω).

«Είναι πραγματικά ένα πολύ όμορφο γήπεδο, το οποίο μετά τις εργασίες που έγιναν από το Δήμο και την Περιφέρεια, είναι έτοιμο από κάθε πλευρά και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έμενε τόσο καιρό κλειστό», παραδέχθηκε ο ακραίος της Εθνικής ομάδας Σάκης Πρωτοψάλτης ο οποίος μιλώντας για τους στόχους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήταν ξεκάθαρος: «Όλοι στην ομάδα, παίκτες και προπονητές, θέλουμε να προκριθούμε στο φάιναλ φορ. Το πιστεύουμε και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε».
Υπενθυμίζουμε ότι η Εθνική ομάδα συμμετέχει στο τρίτο γκρουπ της διοργάνωσης, όπου συνολικά υπάρχουν 12 ομάδες και οι οποίες θα αγωνιστούν σε δύο τουρνουά (17-19 και 24-26 Ιουνίου).

Οι τρεις πρώτες ομάδες της (συνολικής) βαθμολογίας μαζί με την διοργανώτρια Γερμανία θα προκριθούν στο Final 4 που θα διεξαχθεί το διήμερο 2-3 Ιουλίου στην Φρανκφούρτη (με το νικητή να κερδίζει την άνοδο του στο 2ο γκρουπ)

Το πρόγραμμα των αγώνων
Παρασκευή 17 Ιουνίου
18:00, Κινεζική Ταϊπέι – Πουέρτο Ρίκο
21:00, Ελλάδας – Καζακστάν

Σάββατο 18 Ιουνίου
18:00, Καζακστάν – Κινεζική Ταϊπέι
21:00, Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο

Κυριακή 19 Ιουνίου
18:00, Πουέρτο Ρίκο – Καζακστάν
210:00, Ελλάδα – Κινεζική Ταϊπέι

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις