Video: Η AMG GT R με τους 585 ίππους!

Video: Η AMG GT R με τους 585 ίππους!

Το κορυφαίο μοντέλο της Mercedes-AMG φέρει επεμβάσεις στο πλαίσιο για αυξημένη ακαμψία, χαμηλότερο βάρος και νέο αεροδυναμικό πακέτο.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της AMG GT R έγινε στο Mercedes-Benz World, στο Μπρούκλαντς της Αγγλίας. Πρόκειται για την σκληροπυρηνική έκδοση του γερμανικού supercar, με γνωστό μεν 4λιτρο V8, με αυξημένη δε ισχύ από τα 510 PS της GT S στα 585 PS!

Το κορυφαίο μοντέλο της Mercedes-AMG φέρει επεμβάσεις στο πλαίσιο για αυξημένη ακαμψία, χαμηλότερο βάρος και νέο αεροδυναμικό πακέτο. Ως αποτέλεσμα όλων των παραπάνω, η GT R κάνει το 0-100 σε 3,6 sec και φθάνει σε τελική ταχύτητα τα 318 km/h.

Παρών στην πρεμιέρα και ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, Λιούις Χάμιλτον. Το Σαββατοκύριακο 25-26/6 η AMG GT R θα εμφανιστεί στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ και στην ανάβαση του 1,86 km.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις