Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Έρχεται η Toyota Supra

Έρχεται η Toyota Supra

Καιρό τώρα υπήρχε έντονη φημολογία πως η Toyota σκόπευε να επαναφέρει το όνομα Supra, για να βαφτίσει έτσι ένα νέο σπορ μοντέλο της. Εδώ και μερικά 24ωρα, αυτό δεν είναι πια φήμη…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Βλέπετε, η ιαπωνική εταιρεία κατοχύρωσε αυτό το όνομα στο… ισλανδικό παράρτημα της Ευρωπαϊκής Αρχής Πνευματικής Ιδιοκτησίας (EUIPO), συνεχίζοντας αυτό που άρχισε προ διετίας με το αντίστοιχο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Έτσι, ενώ έχουν περάσει 14 χρόνια που το θρυλικό αυτό όνομα είχε μπει στο συρτάρι, θα το δούμε ξανά και στη Γηραιά Ήπειρο. Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, το όλο project λαμβάνει χώρα σε συνεργασία με τη BMW και το μοντέλο που θα «γεννηθεί», θα πατάει στην πλατφόρμα στην οποία θα πατάει και η αντικαταστάτρια της Z4.

Αυτή την περίοδο η Toyota Supra βρίσκεται στο στάδιο της εξέλιξης και αναμένεται να μπει στην παραγωγή σε δύο χρόνια από τώρα. Το πόσο θα μοιάζει τελικά στο FT-1 Concept (φωτό) που είχαμε δει προ διετίας και θεωρητικά προλόγιζε το πολυαναμενόμενο μοντέλο, μένει να αποδειχθεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!