Tο εκπληκτικό γκολ του Παγιέ που έδωσε τη νίκη στη Γαλλία και το ξέσπασμα σε κλάματα του Γάλλου διεθνούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Tο εκπληκτικό γκολ του Παγιέ που έδωσε τη νίκη στη Γαλλία και το ξέσπασμα σε κλάματα του Γάλλου διεθνούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ντιμίτρι Παγιέ με ένα φοβερό γκολ έδωσε την νίκη στην Γαλλία και αμέσως μετά... ξέσπασε.

Ο διεθνής Γάλλος μετά το 2-1 έγινε αλλαγή από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ και πηγαίνοντας προς τον πάγκο της ομάδας του άρχισε να κλαίει δείχνοντας την έντονη συγκινησιακή του φόρτιση για το «χρυσό» γκολ που έκανε χαρούμενους εκατομμύρια Γάλλους.

Ο Ντιμίτρι Παγιέ έγινε το πρόσωπο της πρεμιέρας στο EURO 2016 με το εκπληκτικό γκολ στο φινάλε του αγώνα της Γαλλίας με τη Ρουμανία. Λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ξέσπασε σε κλάματα όταν αντικαταστάθηκε.

«Είναι μια μεγάλη τιμή για μένα. Μπορεί η Ρουμανία να μην κατάφερε να μας απειλήσει και τόσο, όμως μας πήρε αρκετή ώρα να μπούμε στο ματς. Είχαμε ευκαιρίες, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε νωρίς. Το γκολ που σημείωσα μας δίνει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσουμε. Αυτό είναι το σημαντικό. Εκεί οφείλεται και η αντίδραση μου και τα δάκρυα στο τέλος», δήλωσε ο Παγιέ, ο οποίος μάλιστα ανήρτησε στο Instagram το γκολ που σημείωσε δηλώνοντας υπερήφανος για τη χώρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις