Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Χαμός με Jaguar και Range Rover

Χαμός με Jaguar και Range Rover

Με την έξτρα ώθηση από το λανσάρισμα της F-PACE, η Jaguar Land Rover πούλησε 44.946 αυτοκίνητα τον περασμένο μήνα, αριθμός-ρεκόρ για το μήνα Μάιο όλων των εποχών. Σε σχέση με τον Μάιο του 2015 καταγράφηκε άνοδος 18%, ενώ σε επίπεδο πενταμήνου (Ιανουάριος-Μάιος) οι πωλήσεις έφθασαν τις 245.100 μονάδες (+23%).

Η άνοδος των πωλήσεων παρατηρείται σε όλες τις γωνιές του κόσμου: 28% στην Κίνα, 24% στην Ευρώπη, 8% στη Βόρεια Αμερική, 6% στις υπόλοιπες αγορές. Τον Μάιο οι πωλήσεις του F-PACE ξεπέρασαν παγκοσμίως τα 3.000 αυτοκίνητα.

Η Land Rover κατέχει βέβαια τη… μερίδα του λέοντος, με 34.313 ταξινομήσεις τον Μάιο. Πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο το Discovery Sport, με 10.075 πωλήσεις. Η Jaguar έφθασε τις 10.633 μονάδες, με εντυπωσιακή άνοδο 90% συγκριτικά με τον Μάιο του 2015.


To Discovery Sport είναι το πρώτο μοντέλο της Jaguar Land Rover σε πωλήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!