Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Ιδιαίτερα σοβαρή ανάκληση σε δύο μοντέλα της Ferrari

Ιδιαίτερα σοβαρή ανάκληση σε δύο μοντέλα της Ferrari

To σκάνδαλο με τους ελαττωματικούς αερόσακους της Takata Motor Corp. δεν αφήνει αλώβητες και θρυλικές μάρκες supercars, όπως για παράδειγμα η Ferrari!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Το παρακλάδι Βόρειας Αμερικής της ιταλικής μάρκας, ανακοίνωσε ανάκληση σε μοντέλα California και 458 Italia, που διαπιστώθηκε πως είχαν εφοδιαστεί με ελαττωματικούς αερόσακους.

Στο πρώτο μοντέλο αφορά οχήματα που κυκλοφόρησαν από το 2009 έως το 2011 ενώ για το δεύτερο, μοντέλα που παραδόθηκαν τη διετία 2010-2011.


Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε μιας και το συγκεκριμένο σκάνδαλο έχει κάνει το γύρο του κόσμου εδώ και μήνες, υπάρχει ο κίνδυνος κατά το άνοιγμα του αερόσακου, να πεταχτούν κομμάτια μετάλλου προς τους επιβάτες!

Μέχρι σήμερα, τα προϊόντα της Takata ευθύνονται για 13 θανάτους και περισσότερους από 100 τραυματισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!