Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Ελεγκτές του ΣΔΟΕ κάνουν φύλλο και φτερό τον ΟΛΘ - Επαναφέρουν «στημένο» διαγωνισμό ΤΑΙΠΕΔ και ΟΛΘ

Ελεγκτές του ΣΔΟΕ κάνουν φύλλο και φτερό τον ΟΛΘ - Επαναφέρουν «στημένο» διαγωνισμό ΤΑΙΠΕΔ και ΟΛΘ

Εν όψει της πώλησης του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, φαίνεται ελεγκτές του Αθηναϊκού ΣΔΟΕ να ξεσκονίζουν έγγραφα των τελευταίων δέκα χρόνων αλλά και ο ΟΛΘ να επαναφέρει διαγωνισμό για να κάνει προσλήψεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Seleo, τις τελευταίες ημέρες έχουν έρθει από την Αθήνα ελεγχτές του ΣΔΟΕ για να πραγματοποιήσουν ελέγχους στον ΟΛΘ. Συγκεκριμένα, ψάχνουν μανιωδώς τις συμβάσεις των 10 τελευταίων χρόνων.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης και το ΤΑΙΠΕΔ, βγάζουν ξανά στον αέρα, «φωτογραφικό» διαγωνισμό, ώστε να προσληφθεί ο θείος μιας πολιτικού της Β. Ελλάδας, αλλά και μια γυναίκα, που έχει δεσμούς με πρώην ηγετικό στέλεχος του ΟΛΘ.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός, είχε δημιουργηθεί από την προηγούμενη διοίκηση του ΟΛΘ. Ωστόσο, αν και αρχικά η νέα διοίκηση του ΟΛΘ, τον είχε αφήσει στην άκρη, τώρα τον επαναφέρει, χωρίς όμως να αλλάξει τους όρους του, που «οδηγούν» στην πρόσληψη των δυο συγκεκριμένων ατόμων.

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι, πως επανήλθε ξανά ο διαγωγνισμός για τις προσλήψεις, εν οψει πώλησης του ΟΛΘ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!