Ραντεβού με παράνομους μετανάστες σε απαγορευμένη ζώνη

Ραντεβού με παράνομους μετανάστες σε απαγορευμένη ζώνη

Από τους τέσσερις συλληθφθέντες μόνο ένας 35χρονος δεν είναι σεσημασμένος

Πλούσιο παρελθόν στην παρανομία είχαν τρεις από τους τέσσερις Έλληνες δουλεμπόρους που έφτασαν στο σημείο να τρυπώσουν σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή για να παραλάβουν παράνομους μετανάστες που περίμεναν επί του τουρκικού εδάφους!

Οι δράστες συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή της Θυμαριάς στον Έβρο, σε ένα σημείο που αποτελεί Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως του στρατού. Μάλιστα, είχαν μαζί τους Ι.Χ. αυτοκίνητο για να φορτώσουν σε αυτό τους μη νόμιμους μετανάστες και να τους προωθήσουν στην ενδοχώρα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού τους συνέλαβαν και θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Από τους τέσσερις, μόνο ένας 35χρονος δεν είναι σεσημασμένος. Ένας 54χρονος έχει συλληφθεί ξανά για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών και λαθρεμπορία, ένας 47χρονος για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών και ένας 49χρονος για λαθρεμπορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις